Gratis seminar d. 13 juni: The Modern e-spionage Market & Fake News

Hvordan opdager vi falske nyheder og skjulte cyber-angreb, som truer vores virksomheder? Invitation til et halvdags seminar, der afholdes af Combitech A/S.

Hvad har et luksuriøst hotel i Seychellerne at gøre med et investeringsselskab i Hong Kong? Hvad har international organiseret kriminalitet at gøre med vores videnstunge samfund? - og hvordan har disse interaktioner forandret et marked med falske nyheder og e-spionage? De kriminelles jagt efter uanede økonomiske midler har ingen grænser. Spørgsmålet er om jeres virksomhed er opmærksom på morgendagens foranderlige Cyber trusler?

Combitech er født med et Security DNA i forsvars- og sikkerhedsvirksomheden Saab AB. På nordisk plan er Combitech en af nordens førende konsulentvirksomheder med 2.000 management konsulenter hvoraf 250 er certificerede it-sikkerhedskonsulenter. Ud over Cyber Security har Combitech en stor konsulentforretning med fokus på digitale transformationsprojekter.

Alle medarbejdere i Combitech er screenet og sikkerhedsgodkendt, lige så vel som alle interne sikkerhedskrav lever op til ”High Security Standard” med certificeringer inden for EC/ITSEF, ISO/IEC 9001, 17025, 27001.

Alle Combitechs løsninger tager afsæt i et stærkt samfundsmæssigt ansvar med fokus på Security by Design, for opbygning af et sikkert samfund.

Tilmelding: til carolineamalie.bodkerholm@combitech.dk

Program

08.30 – 09.00 Morgenmad
09.00 – 09.15 Velkomst – Lone Flohr, CEO Combitech Danmark
09.15 – 10.00 The modern industrial espionage market – Emil Nordström, Nordic Incident Response Manager Combitech & Saab globally (oplægget er på engelsk)

Emil Nordström har mere end 10 års erfaring inden for international svindel og e-spionage inden for den private sektor. Der er tale om arbejdsprocesser, der bliver udført med høj diskretion hvorfor denne viden sjældent når til det offentlige rum. Emil vil give os et sjældent indblik i det moderne industrielle e-spionage marked, dets aktører, og hvordan du kan beskytte din virksomhed.

10.00 – 10.45 A look into a hackers mind – Jan Kaastrup, CTO & Partner at CSIS

Jan Kaastrup vil hjælpe os med at forstå hackers mind-set, motiver og fremgangsmåder. Jan vil adressere følgende spørgsmål i sin præsentation. Hvordan arbejder IT kriminelle? Hvordan tjener de penge på phishing e-mails? Kan din virksomhed være det næste mål, og hvordan er din virksomhed udsat?

10.45 – 11.00 Pause
11.00 – 11.45 Nation e-spionage & Fake News – Jens Christian Monrad, Principal Intelligence Analyst at FireEye

Jens Christian Monrad har arbejdet med IT sikkerhed i mere end 15 år. Som Principal Intelligence Analyst hjælper han virksomheder med at forstå trusselsbilledet med udgangspunkt i hvordan de arbejder, og ud fra analyser af de nyeste trusselsinformationer. Han beskæftiger sig med angreb i det offentlige såvel som i private virksomheder, hvor cyber kriminelle grupper, statsrelaterede aktører og hackere står bag.

11.45 – 12.30 Hvordan kan virksomheder detektere skjulte angreb? – Niels Bødkerholm, CTO i Combitech

Ud over CTO rollen i Danmark er Niels Bødkerholm chef for Combitechs 24/7 SOC i Växjo samt vores Security Services på nordisk plan. Niels vil fortælle og demonstrere hvordan man kan optimere virksomhedens it-sikkerhedsløsninger og it-arkitektur for dermed at styrke detekteringen af skjulte angreb.

12.30 Sandwich & Networking